Wondernet is bezig...

Webhosting
& Onderhoud

Waarom onderhoud & webhosting?

Hoe meer ons dagelijks leven zich online afspeelt, hoe vaker de hackers proberen in te breken. Ons onderhoudsplan beschermt uw site tegen dergelijke cyberaanvallen.

Is er iets misgegaan? Wij maken regelmatig een backup van uw website. Zo hebben we altijd een duplicaat en raakt er niets kwijt!

Onze onderhoudsplannen zorgen ervoor dat uw website gezond blijft en optimaal functioneert voor u en de bezoekers van uw site. Het is alsof u uw eigen technische ondersteuningsteam in dienst heeft.

Handtekening van Wondernet

Webhosting

Webhosting is essentieel voor jouw website. Zonder webhosting staat jouw website namelijk niet online. Neem contact op met ons en we bekijken samen wat voor webhosting jouw site nodig heeft.

Onderhoud

Onze WordPress website onderhoudsplan pakketten ondersteunen de algemene gezondheid en prestaties van uw website. Onze onderhoud omvatten updates van de website, beveiligingsscans ter bescherming tegen malware, website monitoring, spambeheer en algemeen website-onderhoud dat wordt beschreven in een maandelijks rapport dat rechtstreeks naar uw inbox wordt verzonden.

Onze Webdesign Prijzen

Hoeveel kost het?

Wil je een website?