Wondernet is bezig...

Finance Frenzy

EducatieOntspanningWeb Shop
Finance Frenzy 2023

We zijn verheugd om onze gloednieuwe webshop van Finance Frenzy voor te stellen!

🎉🌐 Bij Finance Frenzy willen we financiële begrippen op een speelse manier bijbrengen aan kinderen. En nu hebben we een geheel vernieuwde website die perfect past bij onze missie! 🃏📚

 

Single Image

Uitdaging

Het creëren van een toegankelijke en speelse website die de financiële begrippen op een leuke manier overbrengt aan kinderen. Daarnaast het opzetten van een efficiënte webshop waar bestellingen gemakkelijk kunnen worden geplaatst en gevolgd.

Single Image
Single Image

Onze aanpak

We hebben een aantrekkelijke en speelse website ontwikkeld die kinderen aanspreekt en hen enthousiast maakt om meer te leren over financiële begrippen. De webshop is eenvoudig te gebruiken, waardoor ouders en kinderen moeiteloos het gewenste spel kunnen bestellen. De financiële begrippen worden op een kaartvormige manier gepresenteerd, waardoor het spel interactief en boeiend wordt. Daarnaast hebben we track and trace integratie op de website geïmplementeerd, zodat klanten hun bestellingen kunnen volgen.

Resultaten

Het resultaat van onze inspanningen is een gebruiksvriendelijke website die kinderen aanspreekt en ouders vertrouwen geeft. Na de eerste maand hebben we al meer dan 450 bestellingen ontvangen, wat aantoont dat het concept van Finance Frenzy aanslaat bij het publiek. Bovendien hebben we de eerste plaats bereikt in de Google-zoekresultaten, waardoor Finance Frenzy gemakkelijk te vinden is voor geïnteresseerde ouders en educatieve instellingen.

Single Image
Single Image
Single Image
Single Image