Website Design Merelbeke

Als u op zoek bent naar Webdesign in Merelbeke, kunt u bij ons terecht. Bij Wondernet zijn we experts die weten hoe we uw website moeten ontwerpen en maken volgens de industrie standaarden. We zorgen ervoor dat bezoekers worden omgezet naar klanten.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis gesprek.

Webdesign Merelbeke

Webdesign & Development

Relaties is de basis bij Wondernet - het klinkt cliché, maar het is echt zo. Wij denken dat de groei en tevredenheid het gevolg zijn van uitstekend werk die wij leveren zodat onze klanten terug komen. Geen verkooppraatjes, maar eerder een echte relatie met aantoonbare resultaten.

Wij waarderen uw investering in de website van uw bedrijf. Met een cruciale focus op het geven van de beste webdesign oplossingen in Merelbeke aan onze klanten.

Wondernet Webdesign Merelbeke heeft zijn vaardigheden bijgeschaafd en de meest geavanceerde technologieën geïmplementeerd om onze klanten te helpen hun online verkoopsdoelen te bereiken, jaar na jaar.

Bij Wondernet Webdesign in Merelbeke geloven we dat succesvolle website en webshop oplossingen gebouwd zijn op een fundering van superieure webdesign, gebruikerservaring, robuuste technologie, en geïntegreerde web marketing.

Webdesign industries in Merelbeke

Wondernet kan websites maken van alle industries en overal, ook Merelbeke. Jij vraagt en wij bouwen het voor u.
Wat kan Wondernet niet?

 • Architectuur
 • Business / Onderneming
 • Beauty / Schoonheid
 • Blog
 • Catering
 • Catering
 • Coaching
 • Consulting
 • Construction / Constructie
 • Dental / Tandarts / Orthodontist
 • eCommerce / Webshop
 • Education / School
 • Entertainment
 • Finance / Financieel
 • Healthcare / Gezondheid
 • Hosting
 • Law / Rechten
 • Medical / Medisch
 • Membership
 • Non-for-Profit / VZW
 • Property Management
 • Real Estate / Vastgoed
 • Resorts / Hotels
 • Restaurant
 • Security / Beveiliging
 • Social Media / Sociale Media
 • Travel / Reizen
 • Nog veel meer

Webdesign Merelbeke

3 stappen naar een winstgevende website

Gesprek plannen

Wil je een nieuwe website of je website een nieuw jasje geven die u meer klanten oplevert? Plan dan een gesprek met Wondernet.

3D Shape vector 2

Je doelen samenstellen

Tijdens het gesprek kunt u uw doelstellingen met ons delen, we willen meer over u weten zodat we u een strategie kunnen geven die voor u zal werken.

Meer potentiële klanten

Zodra uw potentiële klanten op uw website landen, is de website ontworpen om ze aan de haak te slaan en ze aanzetten om actie te nemen.

Onze Webdesign Prijzen

Hoeveel kost het?

Starter

vanaf

€600

WordPress Template

Mobielvriendelijk

Basis SEO

404 Redirect

XML Sitemap

Google Analytics

2 revisies

3 pagina’s: Home, contact en een pagina naar keuze.

3D Shape vector 2

Professional

vanaf

€800

WordPress Template

Mobielvriendelijk

Basis SEO

404 Redirect

XML Sitemap

Google Analytics

Persoonlijke blog

Portfolio

3 revisies

*10 pagina’s: Home, contact, blog, portfolio,…
*1 blog – portfolio = 1 pagina.

Custom

o.t.k.

Helemaal op maat

2 Pagina mock-ups

2 Custom Illustraties

Persoonlijke Logo

Mobielvriendelijk

Basis SEO

Social Media Integratie

404 Redirect

XML Sitemap

Google Analytics

3 revisies

FAQ

Frequently Asked Questions

Naar onze mening, ja. Elk bedrijf zou een website moeten hebben, en niet alleen omdat we een geweldige website voor u kunnen ontwerpen! Maar een website is uw online visitekaartje, waarmee u uw producten of diensten aan de wereld kunt laten zien. Hoewel het nog steeds mogelijk is om klanten te vinden zonder een website, het is niet makkelijk om nieuwe klanten te overtuigen. Daar kan een veilige, professionele website het vertrouwen van de consument winnen en ervoor zorgen dat potentiële klanten u vertrouwd. Dus, of u nu op zoek bent naar een stevige online aanwezigheid, of gewoon een vinkje wilt zetten voor uw klanten, wij kunnen u helpen.

Er is niet echt een specifiek antwoord op deze vraag. Een website ontwerp wordt bepaald op basis van de behoeften van elk individueel project. Elke website is uniek en vereist verschillende onderdelen, specifiek voor uw bedrijf. Wij gaan een gesprek hebben samen om je behoeften te weten en u een offerte te geven op basis van die gesprek. Ons kleinste pakket begint vanaf €600. Neem contact met ons op en we kunnen er aan beginnen.

Onze standaard tijdsduur is 3-5 weken om een website te voltooien, maar dit hangt af van het project, aangezien de grootte en het tempo van elk project wordt bepaald door elke klant. Hoeveel input u kunt geven tijdens de eerste fasen, uw feedback, hoe snel de inhoud wordt geleverd – dit alles heeft invloed op de snelheid van voltooiing. De vereiste functionaliteit en revisies zullen ook een rol spelen in uw tijdlijn.

Wij kunnen uw website helpen onderhouden, of u kunt dat zelf doen met de meer kleine wijzigingen. De keuze is 100% aan u. Wij bieden doorlopende ondersteuning voor veel van onze klanten, maar het is niet verplicht en u wordt geen maandelijkse kosten in rekening gebracht. U kunt contact met ons opnemen wanneer u updates van uw website wenst en wij zullen u een prijsopgave per uur doen op basis van uw wensen.

Absoluut! Het hebben van een mobielvriendelijke website is belangrijker dan ooit! Wij werken hard om ervoor te zorgen dat uw website responsive is op moderne apparaten en browsers.

We zijn slechts een e-mail van u verwijderd! We zijn er om u te helpen zo veel of zo weinig als u nodig heeft, en we zullen beschikbaar zijn zelfs na de lancering van uw nieuwe website. We is trots op het opbouwen van een lange termijn zakelijke relatie met onze klanten en we kijken uit naar de mogelijkheid om aan uw toekomstige projecten te werken of uw website verder te laten groeien.

Amateuristisch webdesign kan er aan de oppervlakte aanvaardbaar uitzien, maar sites zitten vaak vol gebroken links, laden traag, en zien er waarschijnlijk verschrikkelijk uit op kleinere schermen. Dit kan veel duurder zijn dan het inhuren van een webdesigner, omdat uw potentiële klanten elders op zoek gaan naar een betere ervaring. Gebruikerservaring en conversie zijn nauw met elkaar verbonden, en wij bieden betaalbare ontwerpen die ervoor zorgen dat uw bezoekers blijven hangen.

Ja, in ons hosting pakket kunt u meer informatie vinden over ons domeinnaam en webhosting.

Klik hier voor meer informatie

Wij moedigen u aan om alle tekst die u op de website wilt hebben zelf te schrijven en aan te leveren. Uiteindelijk kent u uw bedrijf het beste.

Als u hier wat ondersteuning bij nodig heeft, kunnen wij een copywriter voor u leveren om uw tekst te herschrijven, of om originele inhoud te creëren voor €40 per uur.

Nee! Wij kunnen werken overal in Belgie en zelfs over de hele wereld, we communiceren via e-mail en videogesprekken.

Neem contact met ons op via e-mail info@wondernet.be uw wensen en een link naar uw bestaande website, of voel u vrij om een gesprek te boeken om verder te bespreken en we kunnen een prijsopgave geven.

Klanten van Wondernet Webdesign Merelbeke

Wat vinden de klanten van Wondernet?
3D Shape vector rectangle
3D Shape vector 5