Wondernet is bezig...

Webdesign Berlare

Website Design

Als u op zoek bent naar professioneel webdesign in Berlare, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Wondernet zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites die voldoen aan de industrienormen. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en conversiegericht. Wij begrijpen het belang van het omzetten van bezoekers naar klanten.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis gesprek.

Handtekening van Wondernet
Webdesign Berlare

Herken je dit?

Webdesign & Development

Bij Wondernet - Webdesign Berlare geloven we sterk in het belang van relaties. Het klinkt misschien cliché, maar we weten uit ervaring dat groei en tevredenheid voortkomen uit het leveren van uitstekend werk, waardoor onze klanten steeds weer bij ons terugkomen. Geen verkooppraatjes, maar een oprechte relatie met meetbare resultaten.

We hechten veel waarde aan uw investering in de website van uw bedrijf. Onze focus ligt op het bieden van de beste webdesignoplossingen in Berlare aan onze klanten, met nadruk op het behalen van online verkoopsdoelen. Bij Wondernet Webdesign in Berlare hebben we voortdurend onze vaardigheden bijgeschaafd en de meest geavanceerde technologieën geïmplementeerd om onze klanten te helpen hun online verkoopsdoelen jaar na jaar te bereiken.

Wij geloven dat succesvolle website- en webshopoplossingen gebouwd zijn op een fundering van superieur webdesign, gebruikerservaring, robuuste technologie en geïntegreerde webmarketing.

Werkwijze

Kennismakings-gesprek

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we uitgebreid luisteren naar uw wensen, doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. We willen graag uw visie begrijpen, zodat we een website kunnen creëren die naadloos aansluit bij uw merkidentiteit.

Strategie en planning

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een gedetailleerde strategie en planning op. Hierin worden de structuur, functionaliteiten en ontwerpdetails van de website uitgewerkt. We stellen ook een tijdlijn op zodat u precies weet wanneer u resultaten kunt verwachten.

Ontwerp en visualisatie

Met de strategie en planning als leidraad gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw website. We creëren een visueel aantrekkelijk ontwerp dat uw merk versterkt en aanspreekt. We zorgen ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en de juiste boodschap overbrengt aan uw doelgroep.

Ontwikkeling en implementatie

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de ontwikkeling en implementatie van de website. We werken met geavanceerde technologieën en best practices om ervoor te zorgen dat uw website snel, veilig en goed presterend is. We zorgen er ook voor dat de website responsive is, zodat deze op alle apparaten goed wordt weergegeven.

Testen en optimalisatie

Voordat we de website lanceren, voeren we uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat alles soepel functioneert en vrij is van technische problemen. We optimaliseren de website ook voor zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat deze goed vindbaar is.

Lancering en nazorg

Na de lancering van de website blijven we graag betrokken. We bieden nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw website goed blijft functioneren en voldoet aan uw verwachtingen. Indien gewenst, kunnen we ook training geven, zodat u zelf eenvoudige updates kunt uitvoeren.

John Chow Contact

Website laten maken in Berlare?

Op zoek naar een webdesign bureau dat echt het verschil maakt?
Neem vandaag nog contact op voor een gratis gesprek.

Gesprek plannen

Wil je een nieuwe website of je website een nieuw jasje geven die u meer klanten oplevert? Plan dan een gesprek met Wondernet.

Je doelen samenstellen

Tijdens het gesprek kunt u uw doelstellingen met ons delen, we willen meer over u weten zodat we u een strategie kunnen geven die voor u zal werken.

Conversie optimalisatie

Dit omvat het optimaliseren van de gebruikerservaring, het creëren van duidelijke en aantrekkelijke call-to-actions, het vereenvoudigen van het aankoopproces en het bieden van waardevolle content om vertrouwen op te bouwen.

Meer potentiële klanten

Zodra uw potentiële klanten op uw website landen, is de website ontworpen om ze aan de haak te slaan en ze aanzetten om actie te nemen.

Wondernet Webdesign

4 stappen naar een winstgevende website

Op zoek naar een webdesign bureau dat echt het verschil maakt?

Kies voor Wondernet. Wij geloven dat een succesvolle website begint met een perfecte mix van creativiteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Webdesign in WordPress

Bij ons webdesign kiezen we voor WordPress vanwege de vele voordelen die het biedt op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, responsief ontwerp, zoekmachineoptimalisatie, beveiliging en ondersteuning. We geloven dat WordPress de ideale basis vormt voor het creëren van professionele en effectieve websites.

Hier zijn een aantal redenen waarom we kiezen voor WordPress:

Gebruiks - vriendelijkheid

WordPress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem voor het ontwikkelen en beheren van websites. Dit brengt belangrijke voordelen met zich mee voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

WordPress biedt een enorme hoeveelheid thema's en plug-ins waarmee we uw website volledig kunnen aanpassen aan uw wensen en behoeften.

SEO-vriendelijk

WordPress is van nature geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het genereert schone en gestructureerde code, waardoor zoekmachines uw website gemakkelijk kunnen indexeren.

E-commerce mogelijkheden

Als u een online winkel wilt opzetten, biedt WordPress met de WooCommerce-plug-in krachtige e-commerce mogelijkheden. U kunt producten, betalingen, verzending en voorraadbeheer gemakkelijk beheren en uw online winkel laten groeien.

Integratie met andere tools

WordPress kan naadloos integreren met verschillende tools en services, zoals e-mailmarketingplatforms, analysetools, CRM-systemen en meer. Dit stelt u in staat om uw website te koppelen aan andere essentiële bedrijfstoepassingen en uw workflow te stroomlijnen.

Schaalbaarheid

Of u nu een kleine website heeft of een groeiend bedrijf, WordPress kan meegroeien met uw behoeften. Het biedt de mogelijkheid om uw website stapsgewijs uit te breiden en aan te passen, waardoor het een duurzame oplossing is voor uw online aanwezigheid op de lange termijn.

Webdesign industries

Wondernet kan websites maken van alle industries en overal.
Jij vraagt en wij bouwen het voor u.
Wat kan Wondernet niet?

Algemene websites

 • Architectuur
 • Business / Onderneming
 • Beauty / Schoonheid
 • Catering
 • Blog
 • Coaching
 • Consulting
 • Construction / Constructie
 • Dental / Tandarts / Orthodontist
 • eCommerce / Webshop
 • Education / School
 • Entertainment
 • Finance / Financieel
 • Healthcare / Gezondheid
 • Hosting
 • Law / Rechten
 • Medical / Medisch
 • Membership
 • Non-for-Profit / VZW
 • Property Management
 • Real Estate / Vastgoed
 • Resorts / Hotels
 • Restaurant
 • Security / Beveiliging
 • Social Media / Sociale Media
 • Travel / Reizen
 • Nog veel meer
Onze Webdesign Prijzen

Hoeveel kost het?

Wil je een Wondernet webshop?

Wondernet Webdesign FAQ

Veelgestelde vragen

Een professionele website kan helpen om uw online aanwezigheid te versterken, uw merk te versterken, uw doelgroep te bereiken en nieuwe klanten aan te trekken. Het biedt een platform om uw producten of diensten te presenteren, informatie te delen, contactgegevens te verstrekken en interactie met uw klanten aan te gaan.

Er is niet echt een specifiek antwoord op deze vraag. Een website ontwerp wordt bepaald op basis van de behoeften van elk individueel project. Elke website is uniek en
erschillende onderdelen, specifiek voor uw bedrijf. Wij gaan een gesprek hebben: om je behoeften te weten en u een offerte te geven op basis van die
gesprek. Ons kleinste pakket begint vanaf €400. Neem contact met ons op en we kunnen er an beginnen.

Naar onze mening, ja. Elk bedrijf zou een website moeten hebben, en niet alleen omdat we een geweldige website voor u kunnen ontwerpen! Maar een website is uw online visitekaartje, waarmee u uw producten of diensten aan de wereld kunt laten zien. Hoewel het nog steeds mogelijk is om klanten te vinden zonder een website, is het niet makkelijk om nieuwe klanten te overtuigen. Daar kan een veilige, professionele website het vertrouwen van de consument winnen en ervoor zorgen dat potentiële klanten u vertrouwen. Dus, of u nu op zoek bent naar een stevige online aanwezigheid, of gewoon een vinkje wilt zetten voor uw klanten, wij kunnen u helpen.

Onze standaard tijdsduur voor het voltooien van een website is 1-3 maanden, afhankelijk van het project. De snelheid van oplevering wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de grootte en het tempo van het project, evenals de input en feedback die u als klant kunt geven tijdens de eerste fase. Daarnaast speelt de tijdige levering van inhoud een rol in het proces. Uw specifieke vereisten voor functionaliteit en eventuele revisies kunnen ook invloed hebben op de tijdlijn.

Wij kunnen uw website helpen onderhouden, of u kunt dat zelf doen met de meer kleine wijzigingen. De keuze is 100% aan u. Wij bieden doorlopende ondersteuning voor veel van onze klanten, maar het is niet verplicht u en u wordt geen maandelijkse kosten in rekening gebracht. U kunt contact met ons opnemen wanner u updates van uw website wenst en wij zullen u een prijsopgave per uur doen op basis van uw wensen.
 
 
 

Absoluut! Het hebben van en mobielvriendelijke website is belangrijker dan ooit! Wij werken hard om ervoor te zorgen dat uw website responsive is op moderne
apparaten en browsers.

We zijn slechts en e-mail van u verwijderd! We zijn er om u te helpen zo veel of zo weinig als u nodig heeft, en we zullen beschikbaar zijn zelfs na de lancering van uw
nieuwe website. IS We is trots op het opbouwen van en lange termijn zakelijke relatie met onze klanten en we kijken uit naar de mogelijkheid om an uw toekomstige
projecten te werken of uw website verder te laten groeien.

Amateuristisch webdesign kan er an de oppervlakte aanvaar uitzien, maar sites zitten vaak vol gebroken links, laden traag, en zien er waarschijnlijk
verschrikkelijk uit op kleinere schermen. Dit kan veel duurder zijn dan het inhuren van een webdesigner, omdat uw potentiële klanten elders op zoek gaan naar een
betere ervaring. Gebruikerservaring en conversie zijn nauw met elkaar verbonden, en wij bieden betaalbare ontwerpen die ervoor zorgen dat uw bezoekers blijven
hangen.

Ja, in ons hosting pakket kunt u meer informatie vinden over ons domeinnaam en webhosting.
Klik hier voor meer informatie

Wij moedigen u aan om alle tekst die u op de website wilt hebben zelf e schrijven en aan te leveren. Uiteindelijk kent u uw bedrijf het beste.
Als u hier wat ondersteuning bij nodig heeft, kunnen wij een copywriter voor u leveren om uw tekst te herschrijven, of om originele inhoud te creëren met onze uurtarief.

Nee! Wij kunnen werken overal in Belgie en zelfs over de hele wereld, we communiceren via e-mail en videogesprekken.

Ja, we kunnen een Content Management Systeem (CMS) integreren waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt bijwerken. We zullen u voorzien van de nodige training en ondersteuning, zodat u zelfstandig wijzigingen kunt aanbrengen.

Om een nauwkeurige offerte te kunnen geven, hebben we informatie nodig zoals het gewenste aantal pagina’s, speciale functionaliteiten, ontwerpvoorkeuren en eventuele specifieke doelstellingen voor de website.

Ja, we bieden website-upgrades en redesigns aan. We kunnen de bestaande structuur behouden en het design en de functionaliteiten vernieuwen om uw website een frisse uitstraling te geven en te voldoen aan de huidige normen en trends.

Ja, we bieden logo- en grafisch ontwerp aan als onderdeel van onze webdesignservices. We kunnen een uniek logo en aantrekkelijke grafische elementen creëren die passen bij uw merkidentiteit en bijdragen aan een consistente visuele uitstraling.

Neem contact met ons op via e-mail info@wondernet.be uw wensen en een link naar uw bestaande website, of vol u vrij om een gesprek te boeken om verder te
bespreken en we kunnen een prijsopgave geven.

Wij bieden onze diensten aan in de volgende regio's:

Oost-Vlaanderen

Aalst - Aalter - Assenede - Berlare - Beveren - Brakel - Buggenhout - De Pinte - Deinze - Denderleeuw - Dendermonde - Destelbergen - Eeklo - Erpe-Mere - Evergem - Gavere - Gent - Geraardsbergen - Haaltert - Hamme - Herzele - Horebeke - Kaprijke - Kluisbergen - Kruibeke - Kruisem - Laarne - Lebbeke - Lede - Lierde - Lievegem - Lochristi - Lokeren - Maarkedal - Maldegem - Melle - Merelbeke - Moerbeke - Nazareth - Ninove - Oosterzele - Oudenaarde - Ronse - Sint-Gillis-Waas - Sint-Laureins - Sint-Lievens-Houtem - Sint-Martens-Latem - Sint-Niklaas - Stekene - Temse - Waasmunster - Wachtebeke - Wetteren - Wichelen - Wortegem-Petegem - Zele - Zelzate - Zottegem - Zulte - Zwalm

Vlaams-Brabant

Aarschot - Affligem - Asse - Beersel - Begijnendijk - Bekkevoort - Bertem - Bever - Bierbeek - Boortmeerbeek - Boutersem - Diest - Dilbeek - Drogenbos - Galmaarden - Geetbets - Glabbeek - Gooik - Grimbergen - Haacht - Halle - Herent - Herne - Hoegaarden - Hoeilaart - Holsbeek - Huldenberg - Kampenhout - Kapelle-op-den-Bos - Keerbergen - Kortenaken - Kortenberg - Kraainem - Landen - Lennik - Leuven - Liedekerke - Linkebeek - Linter - Londerzeel - Lubbeek - Machelen - Meise - Merchtem - Opwijk - Oud-Heverlee - Overijse - Pepingen - Roosdaal - Rotselaar - Scherpenheuvel-Zichem - Sint-Genesius-Rode - Sint-Pieters-Leeuw - Steenokkerzeel - Ternat - Tervuren - Tielt-Winge - Tienen - Tremelo - Vilvoorde - Wemmel - Wezembeek-Oppem - Zaventem - Zemst - Zoutleeuw

West-Vlaanderen

Alveringem - Anzegem - Ardooie - Avelgem - Beernem - Blankenberge - Bredene - Brugge - Damme - De Haan - De Panne - Deerlijk - Dentergem - Diksmuide - Gistel - Harelbeke - Heuvelland - Hooglede - Houthulst - Ichtegem - Ieper - Ingelmunster - Izegem - Jabbeke - Knokke-Heist - Koekelare - Koksijde - Kortemark - Kortrijk - Kuurne - Langemark-Poelkapelle - Ledegem - Lendelede - Lichtervelde - Lo-Reninge - Menen - Mesen - Meulebeke - Middelkerke - Moorslede - Nieuwpoort - Oostende - Oostkamp - Oostrozebeke - Oudenburg - Pittem - Poperinge - Roeselare - Ruiselede - Spiere-Helkijn - Staden - Tielt - Torhout - Veurne - Vleteren - Waregem - Wervik - Wevelgem - Wielsbeke - Wingene - Zedelgem - Zonnebeke - Zuienkerke - Zwevegem

Antwerpen

Aartselaar - Antwerpen - Arendonk - Baarle-Hertog - Balen - Beerse - Berlaar - Boechout - Bonheiden - Boom - Bornem - Borsbeek - Brasschaat - Brecht - Dessel - Duffel - Edegem - Essen - Geel - Grobbendonk - Heist-op-den-Berg - Hemiksem - Herentals - Herenthout - Herselt - Hoogstraten - Hove - Hulshout - Kalmthout - Kapellen - Kasterlee - Kontich - Laakdal - Lier - Lille - Lint - Malle - Mechelen - Meerhout - Merksplas - Mol - Mortsel - Niel - Nijlen - Olen - Oud-Turnhout - Putte - Puurs-Sint-Amands - Ranst - Ravels - Retie - Rijkevorsel - Rumst - Schelle - Schilde - Schoten - Sint-Katelijne-Waver - Stabroek - Turnhout - Vorselaar - Vosselaar - Westerlo - Wijnegem - Willebroek - Wommelgem - Wuustwezel - Zandhoven - Zoersel - Zwijndrecht

Webdesign Berlare gezocht?
Bekijk zeker ook onderstaande pagina’s:

Wondernet logo

Wondernet Webdesign

Bij Wondernet Webdesign bouwen we website, webshop ervaringen voor gebruikers die bezoekers omzet in klanten.

“What separates design from art is that design is meant to be... functional.”

Webdesign Gent

Website laten maken Gent

Website laten maken Aalst

Website laten maken Melle

Website laten maken Merelbeke

Contact

BE0780.776.061

Bergbosstraat 248, 9820 Merelbeke